100% Verified mb2-710 pdf Exam Question With Answers

13 pages
0 downs
62 views

Extension: PPTX

Please download to get full document.

View again

of 13
All materials on our website are shared by users. If you have any questions about copyright issues, please report us to resolve them. We are always happy to assist you.
Share
Description
It is a fact that Microsoft MB2-710 Microsoft Dynamics CRM 2016 online implementation, exam test is the most important exam. Examstraining makes it easy for your customers with all the questions and answers from the Microsoft Dynamics CRM Real-test MB2-710. With the help of examstraining the actual exam, you can easily pass on your first try.http://www.examstraining.com/category/MB2-710-exam-questions
Tags
Transcript
  • http://www.examstraining.com/category/MB2-710-exam-questions Full Exam Name: Microsoft Dynamics CRM 2016 Online Deployment Exam Code: MB2-710
  • Pass Your Microsoft mb2-710 pdf With Experts Help http://www.examstraining.com/category/MB2-710-exam-questions Success: We provide exam passing guarantee to our customers. Your SUCCESS is Guaranteed Guarantee: We provide money back assurance. Get your money back, if you don't pass your exam. Quality: All dumps are high quality and tested by top experts with their right answers. Demo: You can also check Demo before your purchase. Contact us to see demos. Live Support: Our live support representative is available to answer your questions.
  • QUESTION 1 How many dashboards can be configured to be displayed in Microsoft Dynamics CRM for tablets? A. multiple system and multiple user dashboards B. one system and multiple user dashboards C. one system and one user dashboard D. multiple system dashboards only Answer: A http://www.examstraining.com/category/MB2-710-exam-questions Examstraining.com
  • QUESTION 2 Which operating system supports Microsoft Dynamics CRM for phones? A. Windows Phone 8 B. Blackberry 7.1 C. Android 4.4 D. iOS 6.1.6 Answer: C http://www.examstraining.com/category/MB2-710-exam-questions Examstraining.com
  • QUESTION 3 You are working with Microsoft Dynamics CRM for phones. Which three types of form components can be configured to be hidden? Each correct answer presents a complete solution. NOTE: Each correct selection is worth one point. A. iFrames B. web resources C. fields D. sections E. tabs Answer: CDE http://www.examstraining.com/category/MB2-710-exam-questions Examstraining.com
  • QUESTION 4 You receive an email that indicates a new update for Microsoft Dynamics CRM Online is available. You are a global administrator for a tenant that contains two Microsoft Dynamics CRM Online instances. Which statement describes the Microsoft Dynamics CRM Online update policy? A. Updates must be installed twice per year within the customer driven update time period and cannot be skipped. B. Updates are installed automatically within 30 days from the release date. C. Updates are installed once it is approved at the tenant level. D. Updates are installed once it is approved at the instance level. Answer: D http://www.examstraining.com/category/MB2-710-exam-questions Examstraining.com
  • QUESTION 5 You are an administrator in the CRM Online Administration Center of Microsoft Office 365 making operational changes to an instance. You need to ensure that regular users do not affect your work, and that your work does not affect regular users. What should you do? A. remove the users from the instance B. create a new sandbox C. enable administration mode D. copy the instance Answer: C http://www.examstraining.com/category/MB2-710-exam-questions Examstraining.com
  • QUESTION 6 Your company has a Microsoft Dynamics CRM Online environment. You need to plan a strategy for updates. How many major updates are there per year? A. 1 every 2 years B. 1 C. 2 D. 4 Answer: C http://www.examstraining.com/category/MB2-710-exam-questions Examstraining.com
  • QUESTION 7 Which two record types can a System Administrator assign a security role to? Each correct answer presents a complete solution. A. Access Team B. User C. Owner Team D. Business Unit Answer: AC http://www.examstraining.com/category/MB2-710-exam-questions Examstraining.com
  • QUESTION 8 What is an advantage of using server-side synchronization for email processing? A. Supports Microsoft Exchange 2007 and later. B. Managed and configured using a separate program. C. Provides error reporting in the application. D. Can be used with all combinations of online/on-premises hybrid environments. Answer: C http://www.examstraining.com/category/MB2-710-exam-questions Examstraining.com
  • QUESTION 9 Which two settings are specified on mailbox records? Each correct answer presents a complete solution. NOTE: Each correct selection is worth one point. A. The synchronization method for incoming and outgoing emails. B. The email tracking and correlation method for incoming and outgoing emails. C. The server profile to use for sending and monitoring emails. D. The maximum file size limit for attachments. Answer: AC http://www.examstraining.com/category/MB2-710-exam-questions Examstraining.com
  • QUESTION 10 What is a supported combination of software for Microsoft Dynamics CRM 2016 for Outlook 64 bit? A. Windows 10 and Microsoft Office 2013 64 bit B. Windows Vista and Microsoft Office 2010 64 bit C. Windows 7 and Microsoft Office 2007 64 bit D. Windows 8.1 and Microsoft Office 2013 32 bit Answer: A http://www.examstraining.com/category/MB2-710-exam-questions Examstraining.com
  • Full Exam Name: Microsoft Dynamics CRM 2016 Online Deployment Exam Code: MB2-710 http://www.examstraining.com/category/MB2-710-exam-questions 3 Months Free Updates 24/7 Expert Support
  • Related Search
    We Need Your Support
    Thank you for visiting our website and your interest in our free products and services. We are nonprofit website to share and download documents. To the running of this website, we need your help to support us.

    Thanks to everyone for your continued support.

    No, Thanks